Abetterliving Club - det lønner seg!

Verdier og formål

Abetterliving Club er i likhet med vår leverandør opptatt av verdier, kvalitet, miljø, bærekraft og hvilke formål vi har.

Vi er et formålsdrevet globalt fellesskap med mål om å skape et verdensledende selskap innen sosialt salg og distribusjon. Fokus på total helse og velvære. Vi tilbyr helse- og livstilsløsninger for deg, og alle, overalt.

Respekterer og verdsetter menneskerettigheter i alle ledd, som arbeidsplass, leverandør, markedsføring, arbeidstakere, refferdig lønn, arbeidsmiljø og sikkerhet.

Støtter miljøet ved aktivt prøve å spille en rolle i å forandre verden.

Bærekraftige produkter. Vi følger hvert produkt sin livssyklus – fra start til slutt.

Trygge produkter, basert på vitenskap. Tredjeparts sertifiserings- og verifiseringsprogram som:

NSF (National Sanitation Foundation)
EWG (The Environmental Working Group)
Cologne List
Good Face
Kosher
Halal
Gluten-Free

Via Cologne List er alle produkter kvalifisert for bruk av idrettsutøver, også konkurranser som OL.

Sikkerhet og kvalitet på alle produkter, alle ingredienser er testet angående renhet, sammensetninger og styrke.

Etiske retningslinjer. Ingen produkter er testet på dyr. Alle produkter er uten GMO eller andre ingredienser som har negativ innvirkning på miljøet.

Overlegen kvalitet og effektivitet gjør at vår førsteklasses produktportefølje skiller seg ut – vi vil aldri gå på komprimiss med det, og vi er forpliktet til å alltid overgå konkurrentene. Bransjeledende produkter er avgjørende for personlig transformasjon. Bli den beste utgaven av deg selv er hardt arbeid – men det er mye lettere når du har den støtten du trenger.

Uovertruffen kvalitet er kjernen i våre verdier, som sørger for at vi overholder strenge industrielle forskrifter og myndigheters lovgivning som er utformet for å opprettholde produktsikkerhet og kvalitet.

 

Athletes Council

Athletes Council består av kunnskapsrike fagfolk som utvider vår forståelse av forbrukerne våre med det høyeste nivået av ernæringsmessige behov. Sammen er vi forpliktet til å tilby trygge, rene og effektive kosttilskudd som dekker behovene til idrettsutøvere som ønsker topp ytelse, optimal helse og rask restitusjon.

Wellness Council

Vårt Wellness Council representerer et verdensomspennende samarbeid mellom helse-, velvære-, og fitness-fagfolk som er lidenskapelige i sitt engasjement for forebyggende helseprodukter. Kontinuerlig oppdaterer de vår forståelse av helsevitenskap, og gir uvurderlig veiledning om både produktformuleringer og opplæring av våre merkevarepartnere.

Vitenskapelig Råd

Vårt Vitenskapelige Råd omfatter noen av de mest respekterte personene på sine fagområder, som samarbeider tett med leverandører, i utvikling av produkter innen hver av våre Brands. Hvert rådsmedlem bidrar til toppmoderne helsevitenskap, med en forpliktelse til helse- og velværeprodukter av høyeste kvalitet tilgjengelig.

Vi har eliminert alle kostnadene ved å drive en tradisjonell virksomhet, med en ny frisk tilnærming. Ved å kombinere de beste konseptene fra en rekke bransjer, har vi laget en helt ny forretningsmodell — med elementer fra franchising, direktesalg, nettverksmarkedsføring, affiliert markedsføring, influensermarkedsføring, sosial detaljhandel og e-handel.

Vi håndterer all logistikk, inkludert betalingshåndtering, kundeservice, teknisk støtte, opplæring og ressurser, merkevarebygging og markedsføring, produktutvikling, varelager og frakt, men uten områdebegrensninger, løpende avgifter og ytterligere ulemper.